Rreth Nesh

Themeluar në 2013 nga PRF. DR. Lulash Aroni – Pediatër Infeksionist. Klinika pediatrike Aroni është një rrjet kabinetesh shëndetësore të specializuara në shërbimin pediatrik.

PERKUSHTIMI YNE

Devotshmeria e klinikes tone dhe perkujdesja maksimale ndaj pacienteve tane eshte virtyti yne kryesor qe na veçon.Synimi ynë kryesor është shërbimi optimal deri në detaj për të krijuar një marrëdhenie afatgjatë me pacientët tanë.

Departamentet

Dr. Lulash Aroni

Dr. Marta Zefi

PAISJE MODERNE

Shërbimi dhe kujdesi ynë ndaj pacientit është ajo çka na veçon nga klinikat e tjera shëndetësore.

SHËRBIMET

Vizita Pediatrike
Analiza Shëndetësore

ORARI

E HËNË 08:30-13:00
17:00-20:30
E MARTË 08:30-13:00
17:00-20:30
E MËRKURË 08:30-13:00
17:00-20:30
E ENJTE 08:30-13:00
17:00-20:30
E PREMTE 08:30-13:00
17:00-20:30
E SHTUNË 08:00 - 13:00 (SHKODER)
E DIELË PUSHIM