dr

Dr. Lulash Aroni

Biografia

  • Lulash Aroni i lindur më 12 tetor 1972 në Shkodër, ka përfunduar studimet për mjekësi të përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë Tiranë.(1992-1997)
  • Ka kryer specializimin për pediatri në QSUT.(2000-2004)
  • Ka kryer masterin shkencor (SHPU) 2-vjecar.(2004-2006)

 

Eksperiencat e Punës

  • 1997 – 2000 – Mjek Familje, Kurbin.
  • 2004 – 2011 – Mjek pediatër në spitalin rajonal Laç, Kurbin.
  • 2007 – 2011 – Drejtor i përgjithshëm i spitalit të Laçit dhe Shëndetit Publik, Kurbin.
  • 2011 – 2013 – Mjek Pediatër pranë qendrës shëndetësore nr 10, Tirane.
  • 2013 – Sot – Mjek pediatër në praktikën e tij private në rrjetin e “Klinika Pediatrike Aroni”

Certifikuar dhe akredituar: