Rreth Nesh

Themeluar në 2013 nga PRF. DR. Lulash Aroni – Pediatër Infeksionist. Klinika pediatrike Aroni është një rrjet kabinetesh shëndetësore të specializuara në shërbimin pediatrik.

PERKUSHTIMI YNE

Klinka jonë operon në Tiranë, Laç dhe Shkodër të pajisur me shërbim laboratorik me aparaturat më të fundit për diagnostifikimin dhe përkushtimin e plotë ndaj pacietëve tanë.

Devotshmëria e klinikës tonë dhe perkujdesja maksimale ndaj pacientëve tanë është virtyti ynë kryesor që na veçon.Synimi ynë kryesor është shërbimi optimal deri në detaj për të krijuar një marrëdhënie afatgjatë me pacientët tanë.